bnorbi blogja

Indul a II. Pannonhalmi Pincefesztivál + megvan a kvíz nyeretese

Felhős, de meleg időre ébredtünk Győrben szombat reggel. Nagy nap ez a mai, mindenki készülődik a "nyúli havasokba", kezdődik a pincefesztivál. Kisebb logisztikai keveredés után csak most kerül fel a 4. kvízsor, de olyan tömény volt az előző 3, hogy ma megtartottuk a sorsolást. Tóth István nyerte a 6-os pannonhalmi borválogatást, amit átvehet vasárnap a rendezvény helyszínén, vagy majd később Győrben. Szívből gratulálunk neki!

3. kvíz / II. Pannonhalmi Pincefesztivál

A tempó egyre fokozódik, a szakmai anyag egyre szaporodik. Robi most sem kímél senkit. Hosszú történeti áttekintés következik a XVI-XVIII. századi időszakról. Alább a kérdések, melyekre a válaszokat a jól ismert címre várjuk: info [at] borneked.hu

2. kvíz

Hétvégén indul a fesztivál, íme a 2. kérdéssor, ami két adagnak is felér, ha nem háromnak. Itt találjátok hozzá a segítséget >> A fotó a 2011-es fesztiválon készült stábunk jóvoltából.

Nyerj 6-os pannonhalmi borválogatást!

Az előző évhez hasonlóan médiatámogatói vagyunk a Pannonhalmi Borvidéki Pincefesztiválnak. "Egy korty tradíció" A Pannonhalmi Borvidék vár téged - kóstold meg! 2012. június 9-10. Nyúl, Vaskapu

Hogy hűek maradjunk önmagunkhoz, idén is egy 4 fordulós teszt következik, melynek megfejtéséhez is adunk segítséget. Persze mindehhez Robi írásaiban kell kutakodni, de nincs is annál jobb érzés, ha tökéletes szaktudás birtokában megyünk ki a fesztiválra és kóstoljuk a borokat.

Egy web-shop születése és ami mögötte van

A borneked.hu webshop fő célkitűzése, hogy változatos, jó ár-értékarányú borokat jutasson el a vásárlókhoz. A nálunk kapható tételek mindegyikét kóstoljuk, értékeljük. A kínálatot úgy alakítjuk, hogy minden nálunk kapható tételt alaposan tudjunk bemutatni, népszerűsíteni.

Borok az estékhez

Nem túl drága, jóívású, finom és passzol a sántikáló orvos bámulásához? Sikerült néhány palackot kipróbálnunk, melynek tapasztalatai a következők. Hogy mennyire a kényelem, vagy a készülődő web-shopunk termékeinek elfogult próbálgatásából adódott, szinte mindegy is, kezdek egyre inkább ragaszkodó lenni. Márpedig erre Szekszárd ideális. Biztos más is, de azokat nem próbáltam.

Zsófit, a Most és Jelen borbárosát kérdeztük

Változó, hogy a vendégek mennyire választanak tudatosan, de egyre inkább jellemző. Annak aki tanácstalan, vagy annak aki kísérletező kedvében van nagyon szívesen ajánlok. A legjobb része a munkámnak az, amikor kitalálom valakinek az ízlését!

Online kérdőív - hogy tudjuk, merre haladjunk

Az idei évben magasabb fokozatra kapcsolunk. Egy hosszú távon működő modellt szeretnénk felépíteni, hiszen kinőttük a hobbi kategóriát. Szeretnénk megkérni benneteket, hogy segítsétek véleményetekkel az oldal fejlesztését. Havi szinten fogunk egy rövid kérdőívet készíteni, hogy lássuk mivel vagytok elégedettek, mivel nem. Mint már korábban említettük, hogy a Mind Forum Kft. és a Garai Pinceszövetkezet együttműködésében képzeljük el a jövőt, azaz nem csak a hazai borászatról, borokról és eseményekről fogunk információkat adni, hanem egy web-shop is elindul hamarosan. A cél változatlan, minél többen válasszák a minőségi magyar borokat nap, mint nap.

Várjuk a Pincészetek borait az oldalunkra és a web-shopunkba!

2012. januártól elindítjuk a Bor-neked.hu web-shopot, mely lehetőséget ad minden pincészetnek, hogy felkerüljön boraival a kínálatunkba. Ennek részleteiről tájékoztatást adunk e-mailben vagy telefonon, ehhez nem kell mást tennie mint írni egy e-mailt nekünk az info [at] borneked.hu címre.

Budapesten belül ingyenes kiszállítással dolgozunk 7000 Ft feletti megrendelés esetén.

Feliratkozás RSS - bnorbi blogja csatornájára