Mi ez?

A bor-neked.hu projekt egy igazi szerelemgyerek volt sokunk számára. 2005-ben még nem dúskált a hazai internet borismereti blogokban, sokkal ritkábbak voltak a tematikus borkóstolók, még sokan Irsai Olivért pincészetnek véltékk és nem tudták annyian, hogyan is készül a rosé.

2005 és 2015 között Nagy Robi szakmai vezetésével rengetegen rengeteget tanulhattunk a hazai borkultúráról, létrejött az egyik legismertebb hazai boros weboldal elképesztő mennyiségű szakmai tartalommal. Emellett több mint 100 borkóstolót (Magyarbország) szerveztünk Győrben és Budapesten is. Nagyon sok új ismerőssel (borásszal, borkedvelővel) gazdagodtunk, miközben Boros Ádámmal kiélvezhettük a Drupal webes keretrendszer adta lehetőségek minden csínyát-bínyát. Egy igazi közösségi tanulási élmény volt ez a bő 10 év sokunk számára. Folkmann Lacival kibővülve a címketervezési projekttől, az első borblogger találkozón át a közösségi bor megszületéséig sokmindenbe belevágtunk. Szerettük, nagyon szerettük csinálni. Jó volt, köszönjük mindenkinek akik velünk volt és segített, fel sem tudjuk sorolni hányan toltuk ezt a szekeret közösen. De itt most vége.

Maradjon emlékül ez az oldal a több mint 1000 bejegyzéssel. Mi büszkék vagyunk rá, reméljük akik megtalálják az oldalt sok hasznos információval gazdagodnak.

Az oldal utolsó frissítése 2015-ben volt, így valószínűleg több az oldalon lévő tartalom már vesztett aktualitásából.

Utatokon kísérjen Benneteket sok jó magyar bor, hisz jó bor, jó egészség!

Kobrizsa Ádám, Nagy Robi, Boros Ádám

BornekedBor-nekedBornekedBorneked anno