A szőlőtermesztésben a legfontosabbnak az alacsony tőketerhelést tartják (0,5-1 kg/ tőke), annak értekében, hogy a kellően koncentrált és a termőhelyeik egyediségét kifejező borok születhessenek. A borkészítésében a lehető legnagyobb természetességre törekednek, borászati segédanyagok nélkül mutatják meg, hogy az adott évjáratban az adott dűlőben az adott szőlőfajta mire is volt képes. Cimkéik érdekes színfoltot jelentenek a magyarországi borkínálatban, jól kifejezik a borok máshoz nem hasonlítható egyéniségét és alkotóik lendületét, vidámságát. Dűlőik: Kutyahegy, Tag, Hermány, Görbesoros, Szél-hegy (Ostoros), Sík-hegy, Nagy- Galagonyás, Barackos (Eger), Gesztenyés (Andornaktálya). Szőlőfajták: Olaszrizling, Leányka, Viognier,Chardonnay, Furmint, Ezerjó Zweigelt, Pinot noir, Merlot, Kadarka, Syrah, Kékfrankos, Cabernet franc, Csókaszőlő. A fajtaboprokon kívül, ha az évjárat lehetővé teszi, házasításokat is készítenek. Ilyenkor fehérben az Abrakadabra, vörösben az egri stílusú, sok Kékfrankost tartalmazó Tehéntánc, és a világfajtákból készített újfahordóben érlelt nagy vörös: a Százrejtekű.
Orsolya Pince
Ostoros faluban, 9 hektáron gazdálkodó kis családi borászat, melyen a munkát a házaspár: Turcsek Orsolya és Tarnóczi Zoltán végzi. Ostoros, Eger és Andornaktálya 9 különböző dűlőjében 14 szőlőfajtát termesztenek, köztük olyanokat is, amelyek a filoxéravésszel eltűntek a borvidékről (Ezerjó, Furmint, Csókaszőlő).