Kezdetben minőségi borok értékesítésével foglalkoztunk, majd fokozatosan bortermelők is lettünk. 1993-ban vásároltuk meg a neszmélyi pincét, melyet néhány év alatt a XXI. század technológiájával muködő borászattá fejlesztettünk, miközben Császáron is jelentős szőlőfeldolgozó kapacitást hoztunk létre.
Első sikereink rövid idő alatt születtek meg, a fokozatosan bővülő angliai piacon üde, gyümölcsös ízű boraink igen kedvező fogadtatásban részesültek. Értékesítésünket fokozatosan növelve az Angliába exportált palackozott borok legnagyobb magyar termelőjévé nőttük ki magunkat: évente 6 millió palack Hilltop Neszmély márkajelzésu bort vásárolnak a szigetlakók.
Az export mellett természetesen a hazai piacon is dinamikusan növekszünk. 2005-ben mintegy 800.000 palack bort adtunk el itthon, közel 15%-al többet, mint az azt megelőző évben. Boraink megtalálhatók a jelentősebb áruházláncok és borszaküzletek polcain éppúgy, mint több szállodában és az elegánsabb éttermekben.
Az elmúlt évek során a világ legfontosabb borversenyein termékeinket érmek tucatjaival tüntették ki. Kamocsay Ákos főborászunknak 1997-ben Nagy-Britanniában az "Év borásza", 1999-ben Magyarországon az "Év bortermelője" címet ítélték oda. 2004-ben elnyertük az "Év pincészete" és a "Magyarország Kiváló Pincészete" címet.
Hitvallásunk a részletek tisztelete és kíméletlen igényesség valamennyiünkkel szemben. Célunk a magyar bor és ezen belül a neszmélyi borvidék hírnevének feltámasztása és tovább erősítése határainkon innen és túl.
Forrás: www.hilltop.hu