borneked.hu

Bor-neked.hu 3.0 - start

Címkék: 

Megújultunk. Végre. Nem sikerült túl gyorsan, de szerintünk érdemes volt kivárni. Az oldal teljes rendszerfrissítése mellett megújult a smink (ez még nem a végleges) és oldalszerkezet, valamint új funkciókat építettünk az oldalba. Egyelőre nem került még minden ötlet beépítésre, folyamatosan igyekeszünk a visszajelzések szerint fejleszteni az oldalt. Ezzel kapcsolatosan minden észrevételt, kreatív ötletet, javaslatot szívesen várunk. Az oldal változatlanul a magyar borokról, a bort szerető közösségről szól. Jó bor, jó egészség!

Jelentés a Béta fázis belső titkairól

wine and snow

Havas háztetők, jéggé fagyott hókupacok, bringázás közben arcomra fagy a mosoly. De nap mint nap a kedves borbarátok regisztrációja és a kvízmegfejtők levelei, valamint a web-es kollégák pezsgő munkatempója, lletve az új ötletek és tervek mind-mind felmelegítik a szívem. Mint említettük 2010. áprilisától tervezzük az oldal "nem teszt üzemmódba" helyezését, sok-sok megoldásra váró feladat van előttünk, de becsülettel pipálgatjuk, míg reményeink szerint mindenki az elfogyasztott borait értékeli az oldalon.

Február havába léptünk

Növekszünk, gyarapodunk, mint magvak a hófedte anyaföldben. Immáron 8-an küldték el a helyes megfejtést online szerkesztőségünkbe. A mai reggelen telefonon diktálták be a helyes nyerőszámokat. Megszületett a borneked.hu első női győztese is ezen a napon, mindenkinek gratulálunk és köszönjük a megfejtéseket. Egy gyors összegzés az oldallal kapcsolatosan. Köszönjük a hasznos és értékes véleményeket észrevételeket. A borneked.hu oldal egészen 2010. áprilisáig béta állapotban működik, ez azt jelenti, hogy folyamatosan változik, bővül. Természetesen a most látott kinézet sem végleges.

Feliratkozás RSS - borneked.hu csatornájára