Bor-neked.hu 3.0 - start

Megújultunk. Végre. Nem volt rövid idő, de megérte. Az oldal teljes rendszerfrissítése mellett megújult a smink és oldalszerkezet, valamint új funkciókat építettünk az oldalba. Egyelőre nem került még minden ötlet beépítésre, folyamatosan igyekeszünk a visszajelzések szerint fejleszteni az oldalt. Ezzel kapcsolatosan minden észrevételt, kreatív ötletet, javaslatot szívesen várunk. Az oldal változatlanul a magyar borokról, a bort szerető közösségről szól. Jó bor, jó egészség!

Mi változott:

WEB-SHOP INDULÁS

Ami a legfontosabb: A Garai Pinceszövetkezettel szövetkezve útjára indítjuk a régóta várt web-shopunkat a jövő héten. Azaz lehet borokat rendelni, első körben túlnyomórészt szekszárdiakat.

Pincészeteknek a web-shopban történő értékesítési lehetőségéről a jövő hét végéig tájékoztatást küldünk.

BORSZAKÉRTŐINK

Immáron könnyen lehet megtalálni két nagyszerű szakértőnk boros ajánlatait, ők mit szeretnek, mit gondolnak. Nagy Robi mellett Burai Laci (hozamkorlat.blog.hu) kapcsolódott a borneked.hu közösségéhez.

SZERETEM

Az oldalon megváltozott a borok és pincészetek értékelésének lehetősége, eltűnt a pontozás lehetősége, csak a szeretem jelölés maradt meg.

BORBARÁTSÁG

Végre elkészült a borbarát funkció, így boros ismerőseid aktivitását könnyen nyomon követheted majd az oldalon keresztül.

MEGJELENÉS

Az oldalon való tartalommegjelenés a jövő évtől kezdve kiemelt szolgáltatásokkal bővül, ennek részleteit december közepén mutatjuk be a pincészeteknek.

Fotó: mscaprikell