Beküldte bali49 - k, 2011-05-17 00:23
a Bordeaux-i borok érettségét, az öreg tőkékről származó testességét, szájba simuló, egybe csengő textúráit valaki vagy szereti, vagy épp még nem kóstolta és nem kedvelhette meg,egy biztos,a finom étel kijár neki.
Rózsaborssal és dijoni mustárral Bordeaux-i ban pácolt, serpenyőben készre sütött sertéskaraj, vöröslencse ágyon burgonyafánkkal,vagy hercegnő burgonyával tálalva. A hatás nem marad el :)
Beküldte bali49 - h, 2011-05-16 22:23
Kiváló, egyedi jegyekkel rendelkező, félédes fehér cuvee bor, királyleányka,tramini, rajnai rizling, ezerjó és chardonnay házasításából, alapjegyeit a királyleányka tüzessége és a tramini kimért fűszeressége határozza meg. A rajnai rizlingnek köszönhetően kellemes,enyhe savakkal rendelkezik, illatában végig semleges marad, ízében üde, bodzára emlékeztető harmónia kísér. Kiváló beszélgetős bor téli estéken, hűvös késő nyári naplementében,önmagában vagy akár kevésbé édes desszertekhez kísérőként