Pécsen jártunk borokkal, gondolatokkal

Immár másodjára találkoztunk az Insomnia Borboltban, ezúttal a pécsi borvidék titkait és borait bontogattuk. Az est klasszikus élményekkel gazdagította az újra egyre bővülő közönséget. Érdekes így visszapillantani az elmúlt hétvége izgalmas boros történései után, hiszen egyre jobban érezni, hogy a nyitott társaság igazi borklubbá kezd összeforrni. Berlini kiruccanásunk jó lehetőséget adott kicsit végiggondolni az elmúlt 2 év boros munkálataink tapasztalatait. Nagy öröm és bódocság, hogy 3 hetente immár Budapesten is lehetőséget teremtünk egy könnyed esti kulturális kikapcsolódásra jó borokkal karöltve.

A Magyarbország receptje változatlan: Robi történelmi földrajzi szöveges betétei szépen párnázzák ki a borok kóstolása közti és alatti időszakokat, amihez szépszámű kérdés és hallgatói eszmefuttatás társul.

Persze ahogy időben haladunk előre, úgy nyílnak meg a humor egyre mélyebb bugyrai. Ez most így szépen és jól hangzik, de mindezt megérezni mégiscsak a személyes találkozással lehet igazán. Aki még nem volt, de kíváncsi minderre, csak bátorítani tudjuk, hogy jöjjön el egyszer.
(köszönjük Zsargó Szilvinek a képeket)