2x1 Berlinből

Sokáig átugrottam az újságok főszerkesztői beköszöntőjét, aztán mostanában egyre gyakrabban végigolvasom a hetilapok belső első oldalát. Minivélemény, ráhangolódás, irányjelző a hét történeteinek rövid összefoglalásával. Persze az, hogy hétfő éjjel nekiesek egy új bejegyzés megírásának, még nem jelenti azt, hogy az első gondolatot magamra is vonatkoztatnám. A borneked.hu egy igazi kihívás, mert sosem gondoltuk, hogy magazint fogunk csinálni, amiből olyan nagyon fontos információkat lehet hetente a boros világ történéseiből kicsipegetni, hiszen annyira magunk sem tudunk a mindennapi vérkeringésében benne lenni. Hogy mennyire működőképes a közösségi tartalomszerkesztés, azt meg majd az idő eldönti. Mi türelmesek vagyunk és optimisták.

Mint hóolvadás után az első márciusi napsütéses nap után a gazda optimistán néz a jövőbe, bízik abban amit csinál, és tudja, hogy minden nap munka van vele. Mi is így vagyunk ezzel, ennyi minden történt 7 nap alatt: töltjük szorgalmasan a tartalmakat, helyretettük a felső menüsort, kitaláltuk a "users relationship feature" technikai hátterét, lesznek finom receptek, tudjuk, mivel kell RSS csatornákat behúzni az oldalra és szervezzük változatlanul a programokat, a közösséget. Elmélkedünk, ötletelünk, tervezgetünk és abban hiszünk, hogy minden ilyen kezdeményezés lendít valamit a magyar borászat sorsán. És tényleg ma tavasz volt, és tényleg Berlinből kaptuk a két nyertes számot: 1 és 1. Talán mert minden egy lépéssel kezdődik? És 1 + 1 az 2 - és az olyan természetes módon misztikus?

Na majd ezt mindenki magában megfejti a szép tavaszi napsütésben. E heti nyerteseink:
Benkovicsné Horváth Ilona, mert pont időben regisztrált, és Csőri Ágnes, aki a leggyorsabban küldte vissza a helyes megfejtéseket. Gratulálunk nekik, még nem tudjuk pontosan milyen bort kapnak, de hamarosan megírjuk nekik levélben.

Újabb kvíz kérdéseink - 2010/7

  1. Mit jelent az, hogy "extrameus"?
  2. Mi az ürmösbor?
  3. Milyen jellegű borokat ajánlhatunk bableveshez?

A válaszokat a info [kukac] borneked.hu címre várjuk 2010. március 8-ig.

A kvíz játékunk kérdései és válaszai >>

Az új regisztrálók között abban az esetben sorsolunk, ha tudjuk, hogy tudunk nekik adni valamit. :-) Ha tudunk, akkor 2010. március 9-én is sorsolunk.