A korszerű technológia és a kiváló minőségű szőlő alapanyag a biztosítéka a kiemelkedő minőségű karakteres reduktív fehérborok előállításának.
A Neszmélyi Borvidéken 15 hektár saját szőlőterületünk van. Emellett a szőlőháttér biztosítására megalapítottuk a Neszmélyi Pinceszövetkezetet, így szakmai irányításommal 70 hektár szőlőterületen termeljük meg az évente feldolgozásra kerülő szőlőalapanyagot.
Pincészetünkben a legkorszerűbb technológiával, állandó kontroll mellett, gondos munkával a hagyomány és minőség figyelembevételével, születnek hazai és nemzetközi díjakat elért boraink: Irsai Olivér, Cserszegi Fűszeres, Ottonel Muskotály, Királyleányka, Müller Thurgau, Olaszrizling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Magnus Cuvée, Rosé Cuvée (Cabernet Sauvignon és Kékfrankos), Cabernet Sauvignon.