Start Béta!

Előbújunk a felszín alól, hogy a 4 hónap gondolkodás és közös munka eredménye végre láthatóvá válhassék. Az oldal kellően komplexre sikerült, célunk egy folyamatos fejlesztés, hogy mindig kicsitt jobb, használhatóbb és szebb legyen. Mi van akkor most? Lehet regisztrálni (a korábbi oldal regisztrációi nem érvényesek! Bejelentkezés -> felhasználó létrehozása), szemezgetni a tartalmakból, értékelni, kedvencnek jelölni sok-sok bort és pincészetet.

A borvidékek és szőlőfajta leírások elkészültek, a borlexikon szépen tagoltan mutatja meg magát. Az oldalon folymatos korrektúrák és fejlesztések lesznek. Ami a béta tesztből kimaradt: grafikai finomítások, közösségi tartalommegosztás, borokhoz hozzászólás ...

Regisztráljatok, nézelődjetek, értékeljetek és ami a legfontosabb írjatok nekünk, ha bármi eszetekbe jut az oldal kapcsán info[kukac]bor-neked[pont]hu. Hamarosan jelentkezünk egy részletesebb leírással, videóval, hogy milyen új funkciók várhatóak tavaszig az oldalon. Nagy-nagy respect mindenkinek, aki részt vett az eddigi munkákban!