Elindulunk.

Több, mint másfél év után 2009 őszén kezdtünk neki a borneked.hu teljes ráncfelvarrásának több lelkes szakemberrel közösen és 2010. januárban jutottunk vele olyan állapotba, hogy leválthatta kissé megkopott, de nagyon szeretett elődjét. Az elmúlt évek tapasztalataiból tanulva, sikereiből erőt merítve vágtunk bele egy bor adatbázis és egy virtuális közösségi "borozó" megalkotásába.

Szeretnénk, ha minél több magyar borrajongó osztaná meg tudását tapasztalatait nem csak szűken vett boros témában. Nagyon kíváncsian várjuk, hogy a hazai pincészetek mennyire látnak abban fantáziát, hogy ingyen feltöltsék a boraikat az oldalra és ott bemutassák pincészetüket. Az Apátsági Pincészet mindezt már megtette, köszönjük a közreműködésüket!

Az oldalon a legnagyobb újítás egyértelműen az új navigáció lett, aminek egyik alapja az összetett borkereső. Fontos elem, hogy a borvidék-pincészet irányú keresés mellett a szőlőfajta, borfajta, ár és szárazsági fok felől is lehet könnyedén keresni a borok között.

A közösségi funkciók pedig elsősorban a borok és pincészetek értékelésben és véleményezésében jelentkezik, valamint a blogolási lehetőségben. Minden felhasználható értékelése nyomon követhető, de érdemes külön odafigyelni Robi értékeléseire.

Az oldalba folyamatosan fogunk új elemeket és funkciókat építeni, a meglévőket csiszolgatni, így minden visszajelzést és további ötletet várunk nagy szeretettel az info[kukac]bor-neked[pont]hu címre.