BUÉK 2010!

Kellő izgalommal tekintünk a következő évre előre. Ha 5 évvel ezelőtt valaki azt mondta volna, hogy 2010-ben a bor erőteljesen meghatározza életem útirányát tuti nem hiszem el. De aztán így lett. Ha a szőlőkbe és a pincészetekbe vezet az utunk, akkor viszont vegyük komolyan. Mert aztán idehaza van mit csinálni. Hány ország büszkélkedhet ilyen adottságokkal, hány ország válogathat ennyi bor közül, ami ilyen csöpp területen termett?

Meg aztán van itt kérem szépen egy nagy-nagy energiahalmaz, ami csak úgy tör fel a bor-neked háza táján. Személy szerint ezt élvezem a legjobban, hogy nagyon sokan segítenek, ötleteket adnak, visszajeleznek, programoznak, rajzolnak, kitalálnak, mesélnek, gépelnek, fotóznak, vagy csak egyszerűen megismerik és megkedvelik a magyar borokat.

Én azt kívánom mindenkinek 2010-re, hogy ne adja fel a jókedvét, legyen aktív, mert mindig lehet valami kis jót csinálni, ami legalább magunknak és pár embernek örömet okoz. Tessék idén legalább egyszer Pécsre utazni, helyi és környékbeli borokat kóstolni, mosolyogni. Van egy csomó tervünk nekünk is, de már türelmesebbek vagyunk mint 5 éve voltunk. Az év indításaképpen készült egy kép (mégegyszer az Apátsági pincészetnek köszönjük a remek fotókat), hogy táncba hívjon mindenkit. Boldog új évet!

Their wine by emedve