2010. háztáji eseményei

A Bor-neked.hu életének egyik legsűrűbb és az elmúlt 150 év legcsapadékosabb évét zártuk 2010-ben. Vegyük gyorsan végig mik voltak az elmúlt 12 hónap legizgalmasabb eseményei a házunk táján.
Január
A borneked.hu átállt Drupal 6-os főverzióra, újraszervezésre kerültek a tartalmak, hogy egy rendezett külsővel indulhasson az oldal a várva várt 2010-es évnek. A hónap embere mindenképpen Boros Ádám volt, akinek homlokráncai úgy simultak ki az év végére, ahogy a látogatói statisztikák újra elérték a korábbi szintet.
Február
A Magyarbország Robi vezényletével a Borkápolnában remek kóstolókkal zárta a telet, hogy teret engedjen a tavaszi csapatépítő szőlőmunkáknak.
Március
52 tő szőlő került Gyarmat hegyére Robiék birtokán, melyet egy igazán lelkes csapat ültetett és gondozott március utolsó igazán szép napos hétvégéjén.

Április
Folytattuk az online interjúkat neves borászok megkeresésével, amiknek lettek is meg nem is eredményei.
Május
Itt még az eső aranyat ért.
Június
Befejeződött a Magyarbország első évada.
Július
Betekintést nyerhettem a Borjour mini rendezvényre egy nagyon meleg nyári estén, miközben a vuvuzelák hangosan zajongtak távol Afrikában.
Augusztus
A Balaton északi partján bekukkantottunk jópár borfesztiválba.
Szeptember
Lelkes sajtómunkásokként végigjártuk a Borfesztivál standjait az egyetlen esőmentes napon.
Október
Új helyszínen, az Insomnia borboltban indult újra a Magyarbország borkóstoló Robival.
November
Egy hétvége alatt megfordultunk Berlinben, ahol a Szimplát ellátuk magyar borokkal és egy gyors borkóstolót tartottunk a lekes résztvevőknek.
December
Elkészült a Szimpla + Bor-neked itallap.