Egy web-shop születése és ami mögötte van

A web-shop elindulásával komoly változásokat szeretnénk generálni a borneked.hu oldal és közössége körül. Változatlanul az a célunk, hogy minél többen megismerjék és mgszeressék a jó magyar borokat. Választék hál'Istennek akad bőven, így leginkább jó útjelzők szeretnénk lenni az eligazodásban.

A hobbinak tekinthető startfázis jó sokáig kitartott, immár 6. esztendejébe lépett az oldalunk. Sokat tanultunk, de legfőbb tanulság, hogy megfelelő méretű és nehézségű terveket tűzzünk ki magunk elé. A kezdeti célként megfogalmazott magyar boradatbázis megvalósításáról lassanként leteszünk. A lehetőség persze adott, hogy a borászatok, pincészetek bemutatkozhassanak az oldalon és feltegyék boraikat.

A borneked.hu webshop fő célkitűzése, hogy változatos, jó ár-értékarányú borokat jutasson el a vásárlókhoz. A nálunk kapható tételek mindegyikét kóstoljuk, értékeljük. A kínálatot úgy alakítjuk, hogy minden nálunk kapható tételt alaposan tudjunk bemutatni, népszerűsíteni.

A szabad blogolás lehetősége változatlanul megmarad az oldalunkon.

Visszajelzéseitekre, észrevételeitekre számítunk. A web-shop fotóit és ezt a képet isBudai Nóra készítette, bízunk benne, hogy a továbbiakban is segíti a munkánkat.